Alanya'lı Çaltı ailesi bir süredir oğulları Ahmet'in hastalığıyla mücadele ediyor. Artık Ahmet'i buralarda duymayan kalmadı. Afişler, haberler, sosyal medya yani Ahmet Bebek her yerde karşımıza çıkıyor.

Gazetemiz ilk günden seferber, gönüllü annelerimiz bir kez daha anneliğin ne kadar kutsal olduğunu gösterdi. Bir can için tüm iyiler iş başında.

Ahmet ne yazık ki, ülkemizde tedavisi bulunmayan genetik bir hastalık olan SMA ile savaşıyor. %95 iyileşme şansı var oysa. O da çok pahalı bir ilaç olan "Zolgensma". Yani çaresiz değiliz.

Etrafta tuhaf tuhaf konuşan insanlar oluyor, olacak. Yardım etmeyecek olanlar, kalp kırmayın ve hatta gölge etmeyin derim.

Şehrimizin gururu Alanyaspor da Ahmet'e destek olacağını açıkladı. Bir umut daha yeşerdi böylece.

Ahmet'in annesi Pınar hanım, sürenin çok az olduğunu söylüyor. Üç ay sonra Ahmet iki yaşına basacak, vize ve hastane yatışını hesaba katarsak şurada iki ayımız kaldı sadece.

Ahmet için 157.000 gönüllüye ihtiyacımız var. Herkes 100 Lira yardımda bulunsa Ahmet gen tedavisine kavuşacak. Çok küçük ve tertemiz dünyasında her şeyden habersiz bir melek o. Bir gün büyüyecek, buna çok inanıyorum ve şöyle diyecek, "dünyada hala iyiler var"

Ateş böceklerini bilir misiniz? Belki biri etrafı aydınlatamaz ama binlercesi mucizeyi yaşatır zifiri karanlıkta. Haydi Alanya, Haydi Türkiye, göreyim seni...