Alanya

Kuzunun en lezzetli hali: Cağ kebabı Turfe-Et’te

Erzurum’un yöresel yemeği Cağ Kebabı Turfe Et’te kendine has sunumu ve lezzetiyle odak noktası haline geldi. İşletme sahibi Şinasi Karanlıkoğlu, “Kuzunun en lezzetli hali Cağ Kebabı’nı denemek için restoranımıza bekleriz” dedi.

Abone Ol

Cikcilli Mahallesi, Alanyum AVM arkası, Tahtakale Alışveriş Mağazası yanında faaliyet gösteren Turfe Et özenle hazırlanmış yemekleri ile sofralarınızı şölene dönüştürüyor. Birbirinden lezzetli yemekleri ve özel sunumları ile hem karınları hem de gözü doyuran Turfe Et Restoranı leziz menüsü ile tüm Alanya halkını davet etti. 

“ET KONUSUNDA İDDİALIYIZ”

Alanya’da cağ kebabı yiyebileceğiniz güzel mekanlardan bir tanesi olan Turfe Et restoranına tüm halkı davet eden İşletme Sahibi Şinasi Karanlıkoğlu, “Her tabakta geleneksel tatlar ve modern dokunuşlar bir araya geliyor. Et konusunda çok iddialıyız. Özellikle bünyemizde çok sevilen bu leziz Cağ Kebabını özenle hazırlıyoruz. Bu lezzetli tatmak ve sevdikleriniz ile paylaşmak için restoranımıza bekliyoruz” dedi. -Mert CANTÜRK