“DOĞAL DAĞ MANTARLARIYLA HAZIRLANIYOR”
Oteldeki özel çorbanın detaylarını paylaşan işletme müdürü Süleyman Güngör, çorbanın bölgedeki ormanlardan toplanan üç farklı tür dağ mantarı ve cevizle hazırlandığını belirtti. Çorbanın sipariş üzerine pişirildiğini ve kişiye özel servis edildiğini vurgulayan Güngör, “Kilosu 6 bin liraya kadar çıkan mantarlar kullanıyoruz. Yöre halkı tarafından toplanan mantarları birkaç işlemden geçirerek çorba haline getiriyoruz. Bu, Uludağ’a özgü bir lezzet” dedi.
“LEZZETİ ÖN PLANDA OLSUN İSTERDİK”
Güngör, çorbanın fiyatının geçen sezon büyük yankı uyandırdığını ve bu yıl fiyat artışıyla yeniden gündeme geleceğini belirterek, “Çorbamız lezzeti ve sunumuyla konuşulsun isterdik, ancak daha çok fiyatıyla dikkat çekti. Bu yıl bin liradan servis edeceğiz” ifadelerini kullandı.
TURİSTLERİN İLGİ ODAĞI
Uludağ’daki tatilciler arasında oldukça ilgi gören çorba, hem fiyatı hem de içeriğiyle tartışma konusu olmaya devam ediyor. Restoranın diğer menü öğeleri de dikkat çekici fiyatlarıyla sosyal medyada gündem yaratıyor.